SCOPUL ȘI OBIECTIVELE CAMPANIEI

Campania are ca scop informarea opiniei publice privind caracterul dăunător al primarului Dominic Fritz pentru Timișoara și Timișoreni, și necesitatea demiterii acestuia în cel mai scurt timp.

Expunerea gradului de nemulțumire al Timișorenilor și lipsa de încredere a acestora în primarul Dominic Fritz.

Promovarea democrației reprezentative și implicarea Timișorenilor la luarea deciziei politice prin organizarea unui referendum local privind demiterea lui Dominic Fritz.

Dezvoltarea unui spirit civic activ în rândul locuitorilor Timișoarei și adoptarea unei reacții ferme în raport cu modul în care Primarul Dominic Fritz a administrat Timișoara și a reprezentat interesele Timișorenilor.

CARE SUNT ETAPELE?

Battery-01

PRIMUL PAS

Sute de mii de Timișoreni ne vom mobiliza pentru a semna o petiție prin care să le transmitem tuturor consilierilor locali și partidelor din consiliul local Timișoara de ce Dominic Fritz nu mai poate fi primarul Timișoarei și al Timișorenilor.

Battery-02

AL DOILEA PAS

În baza semnăturilor voastre vom demara un referendum local pentru demiterea lui Dominic Fritz.

Battery-03

AL TREILEA PAS

Peste 30% din Timișoreni ne vom prezenta la vot pentru demiterea lui Dominic Fritz în cadrul unui referendum local.

Battery-04

ULTIMUL PAS

Dominic Fritz va fi demis din funcția de primar al Timișoarei, iar astfel se vor demara alegeri locale, care vor permite alegerea și învestirea în funcție de către timișoreni a unui primar competent, care să conducă așa cum merită un măreț oraș ca Timișoara și locuitorii săi.